divendres, 30 de juliol del 2010

El meu 30J

Han estat quasi bé dos anys que he fixat la meva mirada cap als esdeveniments polítics i cap a les controvèrsies que ha generat la greu crisi econòmica que patim. I dos anys, també, posant ull a les gestions dels comissaris del poder en referència al moment caòtic pel que travessa l'Estat.
Les meves reflexions finals de tot plegat corroboren allò que sentia de ben jove però -com fa el felí abans de capturar la presa- he preferit deixar passar aquest temps per refermar cap a quina illa nedar sense perill d'enfonsar-me pel camí.
Avui, amigues i amics, és un dia important per a mi. És el meu 30J. Aquest 30 de juliol he firmat sobre paper la meva implicació directe cap al Partit dels Socialistes de Catalunya. Avui, ha deixat de ser oficiós per passar a ser oficial.
Per tant, des d'ara mateix puc dir que em sento orgullosa de caminar al costat de la política des de la militància, recolzant al partit que, en el moment en què més dures semblen les espectatives pel canvi, sap treballar de valent i segueix practicant en la lluita amb coratge, per aconseguir que la feina ben feta sigui sempre la fita que ens mou, per assegurar amb el nostre gest un món democràtic i just.
Agraeixo la confiança que el PSC ha dipositat en la meva persona i des d'aquestes lletres així ho expresso als meus companys i companyes.
Estic segura que entre tots i totes podrem seguir transmetrent la confiança que vencerem la dura crisi que escanya l'ànima a tothom, des del compromís i des de la transparència que sempre ens han definit.
El camí serà difícil, ho sé. Però aquest és un dels motius més encoratjadors en la meva decisió, perquè les fites s'aconsegueixen fent pinya i, des d'avui, em sento totalment integrada en aquest engranatge que continuarà creixent i millorant al servei de Mataró, de la comarca, de la província, de l'Estat.
Gràcies, companyes i companys, per comptar amb mi.
Segueixo Creient!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Oeee!!!! Benvinguda!!!! Un bon fitxatge... ;)

Mercè Mulet ha dit...

Gràcies guapíssima!!! Petons!!!

teresa ha dit...

Benvinguda!!!!!ets de les meves en els moment dificils s'ha de donar la cara

Mercè Mulet ha dit...

Moltes gràcies, també, Teresa!!! T'agraeixo el que comentes perquè tens tota la raó!!! Petons!!!

Joana ha dit...

Vaja i no em vares dir res!!!
Bones vacances.

Mercè Mulet ha dit...

Ostres, Joana, no va sortir el tema en aquells moments... Sorry!